torsdag 19 maj 2011

Vilken helg.

Hej!
För två helgas sedan.
Dagen började med att vi åkte ner till Olofström på torsdagen.
Vi la spår i det natursköna Halen.
Micke la ett spår till Jäger. Jag la till Ymer och Maarit la till Gimli.
Medans spåren låg ute i skogen körde vi patrull men vind figgurant.
vinden var ju inte så vidare bra. Ymer starta och visade hur man ska vinda in vindfigguranten utan att det fanns kanpp någon vind alls. Första Markeringen var på 100 meter i från. vilken markering.
Sen var det Gimlis tur han var ladda till tusan. Ja jädrar vad det gick undan. Inga problem där heller även han markerar 100 meter ifrån och fick jobba in till vind figguranten så fick han belöning och Jädra va glad han blev.
Då var det dags för Jäger. Hans markeringarna var inte så bra som Ymers och Gimlis men han väntade hela tiden att det skulle ligga en människa där.
Det var nog en aha upplevelse för Jäger men han hittade vind figguranten ändå.
Hur gick det med spåren då. Tyvärr så var det folk som spårade på Ymers spår, så han behövde en hel del stötning men han hittade alla apporterna.
Även Gimli drabbades av att folk var och spåra hans spår samtidigt som han skulle ta det.
men han löste det och hittade slutet.
Nu var det Jägers tur oj!. spåret hade legat i hela 3 timmar.
Vi startade med att patrullera ca 500m, tills vi kom till spårupptaget. Spårupptaget tog han fint och fortsatte med spåra i spåret och efter en stund så hittar han första apporten och sen nästa och nästa.
Spåret var i varjerande terräng från skog,sly kalhugge och jord. spåret va 1000meter långt ,det tog ca 30 minuter att spåra och solen stekete på, i skuggan var det 21 grader.
Så bra jobbat allihop.
Lördag morgon åkte jag och Jäger till Kalmar ,där vi hade anmält oss till en träningshelg.
Mycket trevligt hade vi, lärdes oss om Ipo och annat eller rättare sagt matte lärde sig massor. Härligt gäng med mycke skratt, trötta och nöjda åkte vi hem lördag kväll. Så var det på att Söndag morgon med. Jäger han växte bra i skyddet.
Så Tack Jonas& Emma för allt.
Tack mamma som tog hand om Liam under tiden och den goda maten vi fick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar